Nederland Kies uw taal

Maatwerk VebaBox

De VebaBox bestaat in meer dan 100 standaarduitvoeringen. Voor bijna alle modellen van de meest gangbare automerken is een standaardoplossing beschikbaar. Natuurlijk kan het voorkomen dat uw wensen afwijken van deze modellen. Voor Veba is dit geen probleem omdat wij ook maatwerkmodellen leveren.

Voorbeelden van ons maatwerk

Veba heeft in de afgelopen jaren verschillende VebaBoxen op maat gebouwd. Bij dit maatwerk kunt u bijvoorbeeld denken aan boxen met verschillende koel-vriescompartimenten. Een ander voorbeeld is een afvalwagen met een VebaBox. De Van Kaathoven Groep uit St. Oedenrode kan op deze manier organisch afval geconditioneerd vervoeren.

Een andere klant waarvoor Veba een maatwerkoplossing heeft bedacht is Ecars. In samenwerking met de klant ontwikkelden wij een koelwagen met nul emissie. Deze koelwagen voldoet aan de strengste milieu-eisen van de 21e eeuw.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een VebaBox-maatoplossing en bent u benieuwd naar de levertijd en de kosten? Voor ons is iedere maatwerkoplossing weer een uitdaging. Geef hieronder uw specifieke wensen op en wij zullen zo direct contact met u opnemen.

VebaBox gegevens
Type Koel Vries
Aantal
Buitenbreedte in mm
Buitenhoogte in mm
Buitendiepte in mm
230v aansluiting (optioneel)
NAW gegevens
(Bedrijfs)Naam
Telefoon
Email
Opmerkingen
Validatie Capcha

Types en accessoires

Naar standaarduitvoering