Van koelwagen tot
cold chain

Cool Solutions that
change your temperature
controlled distribution 


Ontdek de mogelijkheden

Direct een VebaBox offerte aanvragen

Inmiddels rijden er in Europa meer dan 2.700 voertuigen met een VebaBox

VebaBox Cool Solutions

Betrouwbare oplossingen voor iedere markt

Meer dan een cool ritje.

Vervoert u temperatuurgevoelige producten? Al snel wordt dan gedacht aan een koelwagen kopen om producten op de juiste temperatuur te kunnen bewaren. Onze Cool Solutions gaan verder dan dit. Met de oplossingen van VebaBox is het mogelijk om de laadruimte van uw bedrijfswagen volledig naar wens in te richten en is een traditionele koelauto verleden tijd. U bepaalt de temperatuur, afmetingen en accessoires die ervoor zorgen dat uw voertuig optimaal is ingericht. Door het gebruik van meerdere Cool Solutions combineer je eenvoudig alle gewenste temperatuurzones in één voertuig en ben je flexibel in je werkzaamheden.

Een koelwagen is slechts een onderdeel van de cold chain

Een koelwagen brengt uw producten slechts van de ene naar de andere locatie. Maar daar stopt de cold chain nog niet. Wanneer uw goederen uit een koelauto worden gehaald, gaat het logistieke proces verder. Ook hierbij spelen onze Cool Solutions een belangrijke rol. Zowel onze kleinere als grote koelingen kunnen worden ingezet op locatie waardoor u flexibel bent in de inrichting van uw opslag. Doordat uw producten niet overgeladen hoeven te worden, bespaart u veel tijd in het laden en lossen van goederen. Met de verschillende actieve en passieve koelmogelijkheden van VebaBox bent u flexibel in het inrichten van uw totale cold chain.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk direct de producten per markt, lees de ervaringen van branchegenoten of neem contact met ons op.

Lees meer over geconditioneerd transport

VebaBox Shanghai Blood Center

VebaBoxen voor Shanghai Blood Center

Shanghai Blood Center wordt beschouwd als de grootste en meeste kritieke bloed leverancier in China. Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten