Cool Solutions voor non-profit organisaties

Betrouwbaar geconditioneerd transport

Ook voor non-profitorganisaties is de cold chain een uitdaging. Met de producten en diensten die zij leveren op het gebied van medische hulp, veiligheid, recht en sociaal-maatschappelijke en culturele ontwikkelingen, werken non-profit organisaties aan blijvende verbeteringen wereldwijd. Dat is alleen te realiseren wanneer zij kwaliteit leveren. Onder andere voor het transport van bijvoorbeeld medicijnen, vaccins, bloed en voedsel is geconditioneerd transport uiterst belangrijk om aan de kwaliteitsnormen te kunnen voldoen. Wanneer non-profitorganisatie beschikken over een goede cold chain die zorgt voor kwalitatieve en veilige producten, dan komt dit ten goede aan het imago van de organisatie. Dit imago staat nauw in verband met de bereidwilligheid van consumenten om het doel te steunen.

Benut alle middelen zo efficiënt mogelijk

Door zorg te dragen voor het onder de juiste omstandigheden vervoeren van producten wordt ook verspilling tegen gegaan. Dit speelt een belangrijke rol in alle sectoren maar roept bij non-profit organisaties een ander gevoel op doordat de middelen worden verkregen via donaties. Alles wat wordt verspild, is uit liefdadigheid ontvangen. Hoe meer middelen ten goede komt aan het doel, des te bereidwilliger consumenten zijn om het doel te steunen.

De hulp die geboden wordt aan mensen in nood mag niet het slachtoffer worden van niet goed functionerende hulpmiddelen, in het geval van bijvoorbeeld vaccins van een cold chain die niet gegarandeerd is. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in op het gebied van actieve- en passieve koeling om de inzet van mens en middelen tot een maximaal resultaat te laten leiden.

Levensreddende producten vervoeren. Zij gingen je voor

Ontdek hoe uw branchegenoten onze oplossingen ervaren

Bloedtransport bij Rode Kruis-Vlaanderen

Het Rode Kruis-Vlaanderen is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Om de kwaliteit van de bloedvoorziening te waarborgen, werkt het Rode Kruis-Vlaanderen al jaren actief samen met VebaBox Cool Solutions.

VebaBox draagt bij aan veilig drinkwater

Sinds 2002 maakt het waterproductiebedrijf voor Zuid-Nederland gebruik van VebaBoxen zodat klanten mede hierdoor altijd en overal in Zuid-Nederland kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater.

Lees meer

De coolste voedselhulp in de regio

De voedselhulp in Schijndel valt onder de Vincentiusvereniging. Wekelijks worden er voedselpakketten verzorgd, die gekoeld worden vervoerd met een VebaBox.

Lees meer

Onze producten

Afgestemd op de non-profit markt