Mercedes Vito koelwagen VebaBox2

Alternatief voor koelwagen
Uitneembare koelcontainer

U bent op zoek naar een koelwagen, maar wist u dat er een voordeligere en flexibelere oplossing is? Met een VebaBox maakt u heel eenvoudig van iedere bedrijfswagen een koelwagen zodat uw producten verzekerd zijn van een constante temperatuur, zowel onderweg als op locatie. De investering in een VebaBox is niet alleen lager dan van een koelwagen maar ook eenmalig. De VebaBox is namelijk uitneembaar waardoor u deze na verloop van tijd gemakkelijk overzet naar uw nieuwe bedrijfswagen. Zo schrijft u de VebaBox af over meerdere voertuigen en investeert u slechts eenmalig in een koeloplossing.

Inmiddels rijden er in Europa meer dan 2.700 voertuigen met een VebaBox

VebaBox

Voor uw favoriete merk bedrijfswagen

citroen
dacia
fiat
ford
gmc
hyundai
iveco
mercedes benz
nissan
opel
peugeot
ram
renault
toyota
volkswagen

Een bedrijfswagen met VebaBox vs. een koelwagen

De VebaBox is een innovatief concept dat dient als alternatief voor het kopen van een traditionele koelwagen. Er zijn dan ook een aantal kenmerkende verschillen te benoemen. Ontdek hieronder in vogelvlucht de voordelen van een VebaBox t.o.v. een traditionele koelwagen.

Bedrijfswagen met VebaBox Koelwagen
Eenmalige investering Ja >Nee
Snelle reparatie op koelsysteem Ja >Nee
Hoge restwaarde Ja >Nee
Levertijd Economy modellen vanuit voorraad. Perfect fit en Custom 4 tot 6 weken. Gemiddeld 2 à 3 maanden
Te combineren met niet-geconditioneerd transport Ja >Ja
Verschillende temperaturen in één ruimte mogelijk Ja >Ja
Koelt wanneer de motor niet draait Ja >Nee
Koelt op locatie Ja >Ja
Koelt volledige laadruimte Nee >Ja
Laag energieverbruik Ja >Nee
Automatische Verwarming tot 25˚C tot 20˚C
Bedrijfswagen met VebaBox Koelwagen
Eenmalige investering
Ja >Nee
Snelle reparatie op koelsysteem
Ja >Nee
Hoge restwaarde
Ja >Nee
Levertijd
Economy modellen vanuit voorraad. Perfect fit en Custom 4 tot 6 weken. Gemiddeld 2 à 3 maanden
Te combineren met niet-geconditioneerd transport
Ja >Ja
Verschillende temperaturen in één ruimte mogelijk
Ja >Ja
Koelt wanneer de motor niet draait
Ja >Nee
Koelt op locatie
Ja >Ja
Koelt volledige laadruimte
Nee >Ja
Laag energieverbruik
Ja >Nee
Automatische Verwarming
tot 25˚C tot 20˚C

VebaBox Cool Solutions

Betrouwbare oplossingen voor iedere markt

Standaard oplossingen of maatwerk;
allemaal even cool!

Ongeacht of u opzoek bent naar een klein of groot koelgedeelte in uw bedrijfswagen of opslag, met de VebaBox heeft u altijd een passende oplossing. De koelcontainer is leverbaar in diverse afmetingen. De Economy lijn bestaat uit een aantal standaardmodellen die geschikt zijn voor alle bedrijfswagens uit het kleine en midden segment. Deze koelcontainers zijn direct uit voorraad leverbaar én extra scherp geprijsd. Bent u opzoek naar een VebaBox die de laadruimte van uw koelwagen maximaal benut? Kies dan voor een VebaBox perfect fit. Wanneer u andere afmetingen in gedachten heeft voor uw koelcontainer dan maken wij een Custom VebaBox. 

67% van onze klanten kiest voor een VebaBox Economy 

Standaard of maatwerk vebabox
VebaBox inbouw

Inbouw binnen één dag of direct op locatie

Wanneer u de VebaBox gebruikt als koelcontainer voor in uw bedrijfswagen dan moet hiervoor een aansluiting worden geplaatst. Een door ons aangewezen bedrijfswageninrichter zorgt ervoor dat uw VebaBox binnen één dag op de juiste manier wordt ingebouwd. Hierbij ontvangt u zowel op de VebaBox als inbouw twee jaar garantie. Doordat de VebaBox uitneembaar is kan deze na afschrijving van uw voertuig gemakkelijk worden overgezet in uw nieuwe bedrijfswagen waardoor u slechts eenmalig in een koelcontainer investeert. Wanneer u de VebaBox ook op locatie wilt gebruiken voorzien wij de VebaBox van een  230 volt aansluiting of battery pack zodat uw koelcontainer te alleen tijden te gebruiken is.  

VebaBox in Europa

Een coole oplossing voor veel bedrijven!

Met een VebaBox in uw bedrijfswagen bent u altijd verzekerd van een juiste temperatuur van uw lading. Niet alleen onderweg maar ook op locatie is de VebaBox een super coole oplossing. De VebaBox is flexibel inzetbaar én een eenmalige investering. Steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van een VebaBox ten opzichte van een traditionele koelwagen. In Europa rijden ruim 2700 bedrijfswagens met een VebaBox rond. Grote kans dat u al zo’n coole bedrijfswagen hebt gepasseerd!  

Bij Fiege maken we al jaren gebruik van de VebaBox in onze Mercedes Citan bedrijfswagens voor het geconditioneerd vervoeren van medische GDP goederen. Het is een duurzame investering en biedt grote flexibiliteit voor onze vloot.

- Fiege

Wij gebruiken de VebaBox in onze Volkswagen Caddy om boodschappen gekoeld te kunnen vervoeren en vers af te leveren bij onze klanten. Hiermee voldoen we ook aan de HACCP normen zoals die nu gelden. Zo beschikken wij over een betrouwbare koeloplossing die ook nog eens erg duurzaam is.

- Plus Supermarkt Teeuw

VebaBox Cool Solutions biedt een mooi pakket van standaard- tot maatwerkoplossingen voor geconditioneerd transport. Daarnaast wordt er met ons mee gedacht wanneer het een niet standaard oplossing betreft. Al met al is de VebaBox een pracht product die voor een brede doelgroep ingezet kan worden.

- Compaan Carrosseriebouw

VebaBox offerte aanvragen

Voor uw favoriete merk bedrijfswagen

Inmiddels rijden er in Europa meer dan 2.700 voertuigen met een VebaBox